مواد لازم برایته چین مرغ در ماهیتابه

  • سینه مرغ1 عدد
  • برنج آب کش (زنده برداشته شود) 2 پیمانه
  • تخم مرغ2عدد
  • ماست 2 فنجان
  • آب مرغ 2فنجان
  • دارچینونمک وفلفلبه میزان دلخواه.
  • پیاز1 عدد
  • زعفرانبه میزان دلخواه
  • کره 50 گرم
  • روغن مایع1 قاشق غذاخوری
ته چین مرغ در ماهیتابه
ته چین مرغ در ماهیتابه
ته چین مرغ در ماهیتابه

طرز تهیه ته چین مرغ در ماهیتابه

ابتدا سینه مرغ را باپیازآب پز کرده و2 فنجان آب مرغ را نگهداشته وسپس مرغ را ریش ریش کرده .تخم مرغرا در یک ظرف شکسته وبعد ماست و آب مرغ را به آن اضافه کرده وبادارچینونمک وفلفلکاملا مخلوط کرده .وبعد در یک مایتابه کره روغن را ذوب کرده ووقتی کاملا داغ شد مواد را با یک کف گیر برنج مخلوط کرده در مایتابه بریزید. 4 الی 5 صبر کنید تامقداری خودش را بگیرد و باقیمانده برنج را بریزید.تا چند دقیقه اجازه دهید تا مقداری آب آن تبخیر شودوبعد مرغ ریش ریش شده را به داخل برنج فشار دهید ودر رابگذارید تا بخار پس داد به مدت 1:30 دقیقه دم بکشد. بیشتر شبیه کیک میشود.
ته چین مرغ در ماهیتابه

نکات تکمیلی در مورد ته چین مرغ در ماهیتابه

ته چین مرغ در ماهیتابه جزوته دیگ و ته چینمیباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود2 ساعتمیباشد .
ته چین مرغ در ماهیتابه را می توانید در وعدهنهار - شام -سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوانسحری -میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای4 نفرمناسب میباشد .

منبع: نمناک

ته چین مرغ را با ماهیتابه درست کنید !

با راحتترین روش لازانیا درست کن

چگونه پنکیک خوشمزه درست کنیم؟

روش درست کردن نان خامه ای خانگی

چطور برای 5 نفر “کتلت گوشت” خوشمزه رستورانی درست کنم؟

مرغ ,ماهیتابه ,کرده ,ته ,چین ,آب ,چین مرغ ,ته چین ,مرغ را ,در ماهیتابه ,مرغ در

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

توسعه فردی مجله اینترنتی نیمکت آشپزی و مطالب خانوادگی 94843774 طراحی دکوراسیون داخلی porseshmehr2020 azghatrehtadarya bazoftmedu کاغذ A4 !!ورود هر گونه دغدغه، ممنوع